Сублімована туристична їжа «Яловичина з локшиною». Теплий, домашній смак цієї страви зазвичай не залишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів успішно доповнено грибами, зеленню і тонким букетом прянощів. «Яловичина з локшиною» - одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас з будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за даної технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Яловичина з локшиною
- м'ясна страва
- приготовлено методом сублімаційного сушіння
- 100% натуральних інгредієнтів
- без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
- відмінне поєднання ваги та поживності
- мінімальний термін придатності – 5 років
- витримує нерегулярні температури від –50 °C до +50 °C
- міцна водостійка упаковка
- просте приготування
- суттєва економія часу та палива
- маса сухого продукту – 160 г, готового – 640 г
Склад: паста 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), підливка, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), яловичина 9%, концентрат сироваткового білка, мальтодекстрин, картопляне борошно, печериці, модифікований селера), петрушка, перець, екстракт розмарину, сіль, натуральний ароматизатор
Вміст сушеного м'яса: 14,4 г (близько 57 г свіжого м'яса)
Алергени: глютен, яйця, молоко, селера
Енергетична цінність упаковки: 666 ккал
Приготування:
- Відкрийте пакет і залийте гарячу воду у нього. Лазерна перфорація дозволяє легко відкрити пакет навіть у зимових рукавичках.
- Перемішайте та закрийте за допомогою замка zip-lock. Зачекайте 15 хвилин.
- Готово! Відкрийте пакет за допомогою нижньої лінії відриву та їжте прямо з нього. Посуд мити не доведеться!
Технологія сублімації включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.