Сублімована туристична їжа «Різотто балканською». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами – усім тим, чим славиться південна кухня. "Різотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за даної технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Сублімати бефстроганів з рисом
• приготовлено методом сублімаційного сушіння
• не містить глютену
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
• відмінне поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності – 5 років
• витримує нерегулярні температури від –50 °C до +50 °C
• міцна водостійка упаковка
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту – 190 г, готового – 650 г
Склад: рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селера), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дрож , паприка, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
Маса сухого м'яса: 21 г (еквівалентно 83 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
Енергетична цінність упаковки: 752 ккал
Приготування:
- Відкрийте пакет і залийте гарячу воду у нього. Лазерна перфорація дозволяє легко відкрити пакет навіть у зимових рукавичках.
- Перемішайте та закрийте за допомогою замка zip-lock. Зачекайте 15 хвилин.
- Готово! Відкрийте пакет за допомогою нижньої лінії відриву та їжте прямо з нього. Посуд мити не доведеться!
Технологія сублімації включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.