Бажання
Додайте товари до списку бажань
Україна переможе!
Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб, Нд:  Вихідні

0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Різотто балканською». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами – усім тим, чим славиться південна кухня. "Різотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за даної технології вони просто не потрібні.

Особливості Trek'n Eat Сублімати бефстроганів з рисом
• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• не містить глютену

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності

• мінімальний термін придатності – 5 років

• витримує нерегулярні температури від –50 °C до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту – 190 г, готового – 650 г

Склад: рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селера), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дрож , паприка, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
Маса сухого м'яса: 21 г (еквівалентно 83 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
Енергетична цінність упаковки: 752 ккал

Приготування:

  • Відкрийте пакет і залийте гарячу воду у нього. Лазерна перфорація дозволяє легко відкрити пакет навіть у зимових рукавичках.
  • Перемішайте та закрийте за допомогою замка zip-lock. Зачекайте 15 хвилин.
  • Готово! Відкрийте пакет за допомогою нижньої лінії відриву та їжте прямо з нього. Посуд мити не доведеться!

Технологія сублімації включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати різотто по-балканськи Trek'n Eat

Артикул 30202009
В наявності
675 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Країна виробник Германія
Країна реєстрації бренду Швейцарія
Характеристики та комплектація Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником без попередження.
Обмін та повернення Обмін та повернення протягом 14 днів після покупки, якщо товар в належній якості і в повній комплектації.
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка замовлень на суму від 2000 грн на відділення Нової пошти.
Доставка габаритних вантажів та адресна доставка оплачується Покупцем.

Вартість доставки замовлень менше 2000 грн розраховується за тарифами фірми Перевізника і оплачується Покупцем при отриманні товару. 


*При замовленні на примірку взуття, одягу двома і більше посилок, вартість доставки кожної сплачує замовник.

 

Мінімальна сума замовлення становить 200 грн.

  • оплата частинами від Monobank до 5 платежів 
  • оплата частинами від Приватбанку до 4 платежів
  • платіжними картами Visa і MasterCard будь-якого банку України на сайті;
  • шляхом оплати за реквізитами на рахунок ФОП;
  • після оплатою на відділені Нової пошти

ВАЖЛИВО: при післяплаті на відділені, компанією Нова Пошта, утримується додаткова комісія 20 грн + 2% від суми замовлення (комісія оплачується покупцем). Якщо Ви бажаєте оплатити замовлення без додаткових переплат та комісій, ми рекомендуємо оплату онлайн на нашому сайті або запитайте у консультанта рахунок (invoice), який Ви зможете оплатити онлайн без комісій.

 

Мінімальна сума замовлення становить 200 грн.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору