Сублімоване блюдо «Бефстроганів з рисом». Класичний рецепт яловичини по-строганівськи — дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі — має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганів з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Його смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком чи білим вином, які можна додати самостійно.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за даної технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Бефстроганів з рисом:
- приготовлено методом сублімаційного сушіння
- не містить глютену
- 100% натуральних інгредієнтів
- без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
- відмінне поєднання ваги та поживності
- мінімальний термін придатності – 5 років
- витримує нерегулярні температури від –50 °C до +50 °C
- міцна водостійка упаковка
- просте приготування
- суттєва економія часу та палива
- маса сухого продукту – 160 г, готового – 540 г
Склад: довгозерний рис 47%, підливка, суха олія (містить молоко, Е551), яловичина 10%, мальтодекстрин, печериці, картопляне борошно, модифікований крохмаль, концентрат сироваткового білка, болгарський перець, томати, сіль, сіль кислота, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко
Енергетична цінність упакування: 616 ккал
Приготування:
- Відкрийте пакет і залийте гарячу воду у нього. Лазерна перфорація дозволяє легко відкрити пакет навіть у зимових рукавичках.
- Перемішайте та закрийте за допомогою замка zip-lock. Зачекайте 15 хвилин.
- Готово! Відкрийте пакет за допомогою нижньої лінії відриву та їжте прямо з нього. Посуд мити не доведеться!
Технологія сублімації включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.